Overnatting

TRENGER DU OVERNATTING?

Vi har overnattingsmuligheter for alle typer budsjett og behov. Alt fra campingen ved banen til historiske festningshotellet. Har du spørsmål ang. overnatting, ta kontakt med utvalgte sted i dag!

Bestilling av starttider bookes direkte med klubben (booking@kongsvingergolf.no)

Det gis kr. 100,- i rabatt på den aktuelle dags Greenfee ifm. overnattingen.

Finnskogstua

Finnskogstua ligger på en halvøy ved innsjøen Skasen. Omgitt av skog, vann og badestrand er det muligheter for gode opplevelser i natur og villmark. Kajakk og kano kan lånes.
Oppholdet på Finnskogstua er lagt opp for mindre grupper som kan oppleve Finnskogens ro, med selvhushold og ferdig oppredde senger etter en golfrunde.

 

Det er 10 rom, og plass til 20 personer. For større grupper er det også mulig å bestille helpensjon.
WiFi og bruk av stedets fasiliteter er inkludert i prisen.
Møterom og møteromsfasiliteter på Finnskogstua gjør det mulig å kombinere møte, golf, måltider og overnatting.
Golfpakke består av overnatting i dobbeltrom med eget bad og egen inngang på Finnskogstua.

Priser pr. Person.
Finnskogstua befinner seg på Finnskogen i Kongsvinger kommune, 40 km fra golfklubben.

 

Finnskogstua
Røgdenvegen 2293
2218 Lunderseter

Tlf. 913 03 661

FESTNINGEN HOTELL & RESORT

 

Festningen Hotel & Resort ligger på Kongsvinger Festning med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma. Festningen er et av Hedmark fylkes viktigste kulturminner og et fyrtårn i reiselivssammenheng.

 

Hotellet har 28 gjesterom i tillegg til flere kurs- og selskapslokaler. Festningen er gjennom de siste årene rehabilitert og flere viktige historiske bygninger er satt i stand og tilrettelagt for ny bruk. Hotellet holder en svært høy standard og er et hotell med historisk betydning.

 

Kongsvinger Festning
2213 Kongsvinger

 

Telefon: +47 62 81 62 00
Mail: kongsvinger.festning@festningshotellene.no

KONGSVINGER BUDGET HOTEL

Kongsvinger Budget Hotel er et lite hotell med 24 rom og vi har et nytenkende og moderne konsept. Du kan enkelt booke rom via hotellets webside fra din Mac, PC, nettbrett eller smarttelefon. Når du har booket mottar du en mail fra oss med all nødvendig informasjon om hotellet, fasiliteter og annen praktisk informasjon.

Vi har begrenset resepsjonsservice. Når resepsjonen er ubemannet benytter du enkelt koden du får tilsendt på SMS for å låse deg inn på hotellet og ditt rom. Koden er gyldig fra kl 15.00 på innsjekkingsdagen og til kl 11.00 på utsjekkingsdagen.

Alle de 24 rommene har fått en ansiktsløftning i aug/sep 2016. Alle rom har nye senger, bad med dusj, gratis WIFI og TV. Du kan velge å kjøpe til frokost, som leveres på døren din kl 07.00.

Som et moderne Budgethotel kan vi tilby våre gjester rimelig overnatting med et enkelt priskonsept. Vi har enkeltrom, dobbeltrom, twinrom, trippelrom og familierom.

 

Kongsvinger Budget Hotel
Osloveien 103
2212 Kongsvinger

 

Telefon: +47 62 20 35 35
Mail: booking@kongsvingerbudgethotel.no

SIGERNESSJØEN FAMILIECAMPING

Sigernessjøen Familiecamping

 

Velkommen til en familievennlig camping med lett adkomst til golfbanen, 900 m på intern veg. Dessuten har vi mange muligheter for mange ulike opplevelser og aktiviteter som lekeplass, badestrender, brygge og båtslipp.

 

Vi byr på fine oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner. Ca 70 plasser er beregnet for kortere opphold og 80 plasser for helårscamping. Det er mulighet for strømtilkobling på alle plasser. Gratis WiFi. Gratis dusj i et moderne sanitæranlegg. Gratis tømming av tanker og påfylling av drikkevann for gjester som overnatter.

 

Vi har også i alt ca 100 sengeplasser i 22 koselige campinghytter i forskjellige størrelser, fra 3 til 6 senger. I alle hyttene er det mulighet til egen matlaging.

 

Gjensidige rabattavtaler med Kongsvingers Golfklubb.

 

Vår campingplass er også en av de få i landet med alle skjenke-rettigheter. Den nye uteterrassen vår kan også kalles det 19. hullet 🙂

 

Sigernessjøen Familiecamping
Strengelsrudvegen 1
2210 Granli

 

Telefon: +47 40 60 11 22
Mail: post@sigernescamp.no

Vinger Hotell & SPA

 

Vinger Hotell ligger i grønne, idylliske omgivelser midt i festningsbyen Kongsvinger. Beliggenheten er sentral, samtidig som muligheten for villmark er nær. Kjører du en time fra Oslo eller ca. 50 minutter fra Gardermoen, er du framme.

 

Vi har totalt 81 rom på Vinger Hotell. Rommene er utstyrt med dusj eller badekar, flatskjerm og minibar som kan benyttes til privat bruk. Vi har to familierom med sovesofa og det finnes plass til ekstra seng på de fleste av våre rom.

 

Som gjest får du gratis parkering, gratis internett fra fiberkabel både på rommene og i fellesområder. Du får også fri adgang til basseng og badstue.

 

Vinger Hotell kombinerer trivsel med effektivitet for kurs og konferanser. Vi tilbyr spennende aktiviteter og en trivelig sosial ramme rundt arrangementet. Våre åtte lyse, sjarmerende konferanse og selskapslokaler har også fleksible kombinasjonsløsninger. Men først og fremst er Vinger Hotell et klart førstevalg når du vil spise og sove godt.

 

Vinger Hotell & SPA
Østre solørvei 6
2211 Kongsvinger

 

Telefon: +47 628 88 180
Mail: booking@vinger.no

To find accommodations in Kongsvinger, visit HotelsCombined.