Banestatus!

Banestatus ⛳️
Hei alle sammen!
Håper dere har kommet godt i gang med årets golfsesong og at dere har hatt noen fine runder her på Liermoen.
Etter en strevsom vinter og vår med mye hard og god jobbing var det godt og endelig få åpnet banen. Vi startet opp i midten av januar og helt fram til april har vi jobbet mot været i kampen mot snø og spesielt is. Vi fjernet snøen på greener allerede i første halvdel av januar og måtte gjøre dette flere ganger, samt at vi måtte få hull på isen, for å få syre til gresset. Så fort greenene ble isfrie, ble disse dekket til med fiberduk og vi startet vanningen, for å unngå fryse tørking, så når vi nå har nådd 01. juni, så opplever vi at banen har klart seg relativt bra.
Greenene er hjelpe sådd og fått tilført nødvendig næring for å vokse og bli så bra som dere forventer, det samme er gjort med øvrige områder av banen, men det er greenene som krever mest jobb. Vi ser nå at det går riktig vei og dere vil få oppleve at de blir bedre for hver dag som går.
Men, for at i skal få en like bra bane i år, som tidligere, så trenger vi også hjelp fra dere og vil be spesielt om at dere;
– REPARERER NEDSLAGSMERKER.
– LEGGER TILBAKE OPPSLÅTT TORV.
– FØLGER SKILTANVISNINGER OG IKKE KJØRER BILER INN PÅ OMRÅDER DE IKKE SKAL VÆRE.
– KKE SETT BAGGER TRALLER PÅ FORGREEN OG IKKE DRA TRALLER MELLOM BUNKERE OG GREEN.
– TRAMP IKKE PÅ OMRÅDER HVOR DET ÅPENBART ER SKADER.
– LEGG BUNKERRAKER TILBAKE, NEDI BUNKERENE (dette sparer oss for mye tid, ved klipping).
– FØLGE UTSLAGSTIDER (vi har knapt med tid når vi skal klargjøre banen på morgenen og ønsker minst mulig overraskelser og forsinkelser).
– NÅR VI JOBBER UTE PÅ BANEN, VENT PÅ KLARTEGN FRA OSS (armen i været), DERE BEKREFTER TILBAKE MED ARMEN I VÆRET FØR DERE SLÅR.
Vårt mål for sesongen er å ha en bane på nivå med de siste årene og å få løftet den enda hakk, det fortjener alle klubbens medlemmer og våre gjester! 🇳🇴
Til slutt, ikke nøl med å ta kontakt om dere lurer på noe!
Ha en strålende sommer og håper vi ser dere mye, her på vakre Liermoen! 🤩
Mvh. Banegutta