Husk frosten i Oktober!

Etter en fin sesong, har vi igjen kommet til den tiden på året hvor frosten kan begynne å gjøre seg gjeldende om morgenen på golfbanen:

De dagene hvor det er frost om morgenen, er det helt opp til banemannskapet om/når banen åpner. Det er ikke opp til de som jobber i ProShop eller administrasjonen, så det hjelper ikke å diskutere med dem. Selv om det ikke kjennes ut som om det burde være frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder ute på banen. Våre banearbeidere måler temperaturen i bakken, og forholder seg til dette. Vi henstiller derfor til våre medlemmer og gjester om å ikke diskutere om det frost eller ikke. Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn. Vi holder ikke banen stengt for å være ufine -det er ingen ting vi heller vil enn å få så mange som mulig ut på golfbanen.

De tidene som blir ‘tatt av frosten’ utgår dessverre. Vi har ikke muligheten til å skyve på starttider, da dette vil gå ut over starttidene resten av dagen, men vi forsøker selvfølgelig å få ut alle som ønsker å spille på en best mulig måte.

Vær også oppmerksom på at tung tåke kan medføre de samme restriksjonene på spill som frosten.

Ha en fortsatt god høst.