Baneinfo fra Head Greenkeeper!

Info från Banan
Nå sitter jeg igjen og skriver en vårlig hilsen til alle dere som spiller golf på herlige Liermon, Tiden flyr nå er den niende våren jeg er her. Situasjonen er som følger, vi kom oss fra is på greens Tees og faen til det kom regn på snøen i slutten av januar og da startet isen på visse flater. Dette er et problem vi jobber med i utgangspunktet hvert år og det må vi leve med. Det vi gjør for å minimere skaden er å fjerne snøen og deretter på ulike måter bekjempe isen som kan føre til alvorlige skader da det gir oksygenmangel til gressanlegget. Her gjelder det å gjøre de rette tingene til rett tid. Ellers har vi som vanlig hatt ferie og tatt ut fullstendighet og utdannet oss så vi er alltid så oppdaterte som mulig med alt nytt innen vedlikehold av golfbane. Vinteren er også tid for maskinservice, fikse alt bane utstyr, planlegge slik at alt er klart når vi skal åpne gullklumpen vår som vi har hatt den store ære å ta vare på. Heldigvis har jeg rutinerte ansatte som har vært der tidligere og er forberedt på å gi alt og det føles bra. Som dere sikkert vet så jobbes det med noen nyheter på Ranchen, Nye øvingsgrener ja hele anlegget er fikset og det blir et nytt løft for perlen i furuskogen. Håper alle har det så bra som mulig i disse tider vi lever i med koronan som ikke gir seg. Du skal vite at vi gjør alt for at du skal komme på best mulig kurs når den tid kommer, for vi trenger denne grønne oasen mer enn noensinne å flykte til. Nå sier jeg som vanlig at toget er i gang og fortløpende info kommer i løpet av reisen. Mvh Johnny.