Banestatus!

Banestatus
Hallo alle som spiller golf på Kongsvinger GK. Her kommer litt info om situasjonen på banen, nå som vi snart forlater september. Kan bare si at dette året har bydd på så mye spill på Liermon. Greenfee, medlemmer, alt har bare økt så det føles nesten litt uvirkelig innimellom. Banearbeidet har fungert bra selv om det har vært vanskelig å komme seg ut noen ganger pga stort spilltrykk på hele bana, men personalet er rutinerte og har løst dette flott og kurset har vært i god trening mesteparten av året. Et luksusproblem er at når det er så mange golfbaner i løpet av et år, så øker selvfølgelig slitasjen på banen, men hvis alle trekker sugerøret til stabelen med påvirkningsmerker, banket opp torv, kjør forsiktig med golfbiler osv. Samt at jeg har en velfungerende vedlikeholdsplan, dette er bare et luksus problem som vi bør være glade for. Noen ganger i år har jeg vært nødt til å snakke med spillere som treffer baneansatte uten først å bli vinket, dette er aldri ok og vil aldri bli akseptert av meg. Vi jobber for banens beste, så slå aldri ball før du får klarsignal fra baneansatte, holder du en pistol som kan forårsake alvorlige skader så tenk deg om før. Som vanlig starter vi med høstarbeid på greenene andre uken i oktober (Mandag 12.) og dessverre forstyrrer dette puttingen, men du bør vite at dette er gjort for å gjøre gresset overvinter og forhåpentligvis kan vi tilby fine flater når Kong Vinter forlater oss på 2021. Nå ønsker jeg at alle benytter anledningen til å spille mye golf de neste dagene, fordi banen er god. Høsten på Liermoen er herlig. Vi drømmer oss bort fra Coronan en stund til og bare nyter Kongsvingers GK.
Velkommen innom og ha det gøy, så snakkes vi.
Mvh.
Johnny Banchef