Banestatus

Banstatus 18.05.2020

Här kommer en lägesrapport från banan . Vi har nu spelat golf på Liermon i 4 veckor och det verkar som att alla är nöjda att komma ut i naturen och spela golf , Särskilt ett år som detta med coronaviruset.Vi har haft en torr och kall väderperiod som ej gräset trivs med och man ser att vinterskadorna ej läker så fort man vill på vissa tees och Fw ,men kommer bara värmen så går det fort och vi får vackert vänta på det för vädret styr vi ej över som tur är. Glädjande nog har Greenerna varit i bra kondition för att vara så tidigt . Tack vare Peter har vi lyckats att hålla bunkrarna i spelbart skick trots att det ej krattas av spelarna under coronan. Vi får nu hjälpas åt att vårda våran bana så gott det går under dessa förhållanden och hoppas på värme och något varmt vårregn. En sak är säker vi i personalen är laddade och gör allt vi kan det lovar jag.

Mvh johnny