Millionsatsing på Junior og Elite over 5 år!

Kongsvingers Golfklubb i tospann med en veldig god samarbeidspartner gjør en millionsatsing på Liermoen fra 2020 sesongen.
Et prosjekt over 5 år hvor hovedfokuset er rekruttering av yngre og satsing på Junior/Elite.
Dette er et utrolig spennende prosjekt som vi virkelig har tro på, så dette blir veldig bra på sikt og for golfklubbens fremtid.
Jan Strømsrud er tilbake i golfklubben og trer inn som Head Pro hos oss med hovedansvaret for dette satsingsprosjektet.
Med seg i teamet har han Tobias Ward (PGA skolen), Heidi Thoner (Trener 1 og 2 utdanning) og Geir Inge Skotterud (Trener 1 og 2 utdanning).
Sammen skal disse ha ansvaret for Elite og Junior satsingen, men også alt det andre som Knøttegolfen, Golf campen, VTG kurs, gruppetreninger, og pro time løsninger hos Kongsvingers Golfklubb fra 2020. Mer info rundt diverse opplegg her vil komme nærmere våren, men Elite treningen er allerede i full gang inne på Golfern.
Jan har gode pro time løsninger i sitt nye svingstudio med top notch utstyr inne på Golfern. For alle som trenger tips, råd, pro timer eller litt fysisk trening for vinter svingen, ta kontakt med Jan på: 901 15 985 / ja-stroe@online.no
Pro time 25 minutter: 350 kroner.
Pro time 50 minutter: 600 kroner.
Få 5 timer betal for 4 timer: 2400 kroner.
Gruppetimer avtales etter eget ønske med Jan.
Trenger dere hjelp til å bygge opp golf formen i vinter og inn mot sesong starten, da anbefaler vi dere alle til å ta turen innom Golfern 🙂