Bane oppdatering fra Head Greenkeeper!

Hej alla golfspelare . Här följer en status om läget på banan. Vi har nu under två veckor börjat att ta fram Greener och Tees ,Det var ca 4-6 dm snö och därunder ett litet islager som kom i slutet av Feb. Arbetet har gått bra och vi ser nu gräs som ser ut att klarat vintern bra men man ska veta att den närmaste månaden är viktig för att vi ska kunna öpnna banan i bra kondition. Som alltid är det fingertoppskänsla,tur med vädret samt att göra rätt åtgärd vid rätt tidpunkt , detta är inte alltid lätt men jag tror att det är det som gör att varje vår är så härlig med alla jobb på en golfbana. De närmaste veckorna ska vi lufta greener och tees ,täcka med täckduk ,dressa samt så fort det går starta upp bevattningen (som ni förstår är jag optimist vädret kan ju bli vad som denna tid men tåget har startat och nu ser vi fram mot en härlig vår) Jag kommer att uppdatera så ni vet vad som händer Med vänlig hälsning Johnny o Greenteam